Super League 2

Πίτου Γκαρσία: «Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Άρης»

Να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα ο Άρης είναι ο στόχος του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος υποστήριξε πως γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθε.

Έτοιμος να προσφέρει στον Άρη είναι ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στο προηγούμενο πέρασμά του από τους «κίτρινους», ενώ υποστήριξε πως γνωρίζει πολύ καλά που έχει έρθει!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν έχω να πω πολλά. Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας σε εμένα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο. Ξέρω τι σημαίνει Άρης και πόσο βαριά είναι η φανέλα του και θέλω να δείξω ότι είμαι έτοιμος να φορέσω αυτή τη φανέλα», είπε αρχικά.

Για την πρώτη του θητεία στον Άρη: «Την προηγούμενη φορά που ήρθα στον Άρη ήταν δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Είχα έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και είχα έρθει τελευταία στιγμή, τελευταία μέρα, χωρίς να κάνω προετοιμασία και απροπόνητος. Τώρα είμαι σε τελείως διαφορετική κατάσταση στην καριέρα μου».

Για την πρόταση που του έκανε ο Άρης: «Ξέρω πολύ καλά τι θα πει Άρης. Όπου και να παίζει ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Μακάρι να μπορέσουμε να ανέβουμε όλοι μαζί γιατί όλοι ξέρουν ότι ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα».

Για την μετακίνηση του στην Κορέα: «Στην Κορέα ήταν δύσκολη η ζωή, ποδοσφαιρικά ήταν όλα τέλεια. Η προσωπική, καθημερινή ζωή ήταν πολύ δύσκολη. Οι πληρωμές, η πόλη ήταν όλα τέλεια, αλλά η απουσία από την οικογένεια μου ήταν αυτό που έκανε δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει όμως αυτή η εμπειρία είναι πολύ μεγάλη και σημαντική για εμένα».

Για το ότι θα βρει τον Νίκο Αναστόπουλο στον Άρη και για το ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί: «Ξέρω τον προπονητή και πως δουλεύει η ομάδα. Περιμένω να προπονηθώ, σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο μέχρι να μπω στην ομάδα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Έμαθα να αγωνίζομαι και σαν αμυντικό χαφ και μπορώ πιστεύω να προσφέρω πολλά σε αυτή τη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x