Super League 2

Έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ» η Προοδευτική

Ίσως μια από τις πιο δυνατές μεταγραφές της Super League 2, ετοιμάζεται να κάνει η Προοδευτική με τον Λούκα Μάρκοβιτς.

Η Προοδευτική κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο της στο πρωτάθλημα της Super League 2 και όπως φαίνεται, είναι έτοιμη να ενισχύσει το ρόστερ της με ένα πολύ δυνατό όνομα για την κατηγορία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει του επιθετικού, Λούκα Μάρκοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, ενώ έχει περάσει και από την Γιουβέντους ως συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο ποστάρισμα της η Προοδευτική:

«Ένα μεγάλο μπαμ για τα δεδομένα της super league 2 είναι έτοιμοι να κάνουν οι βυσσινί.

Συγκεκριμένα βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή με τις μικρές ομάδες της Σερβίας Λουκά Μάρκοβιτς . Αν ρίξει κανεις μια μάτια στο βιογραφικό του θα δει πολλά. O Λουκά που ξεκίνησε από τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε το μεγάλο άλμα για την Ιταλία αρχικά για την Κροτόνε όπου άφησε άριστες εντυπώσεις για να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή για τη Μεγάλη Κυρία Γιουβέντους όπου εντάχθηκε δίπλα σε αστέρια όπως ο Κριστιάνο Ροναλντο και ο Ντιμπαλα. Στη συνέχεια μετέβη σε Τορινο και Κροτονε πάλι και ύστερα ξαναγύρισε στον Ερυθρό Αστέρα.

Έχει ύψος 1.87 και είναι καθαρό φορ.

Πλέον η Προοδευτική γίνεται πανίσχυρη στην επιθετική της γραμμή. Καλώς ήρθες Λουκά και πολλά πολλά γκολ με την ομάδα μας!»




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x