Super League 2

Άφησε την Καλαμαριά για τον Πανελευσινιακό ο Γκέσιος

Την αποχώρηση του Γιάννη Γκέσιου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση των «Ποντίων», καθώς ο 26χρονος επιθετικός συμφώνησε να αγωνίζεται πλέον στον Πανελευσινιακό.

Αντίο είπε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Γιάννης Γκέσιος, καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανελευσινιακό.

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γκέσιο και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Γιάννης Γκέσιος αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια του πρωταθλήματος και δύο του κυπέλλου Ελλάδας με την φανέλα του Απόλλωνα, χωρίς να πετύχει γκολ σε 406 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας».

Κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, ο Γιάννης Γκέσιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ την διοίκηση του Απόλλωνα, φεύγω σαν φίλος από εδώ. Ήθελα πραγματικά να εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα για να χαρεί και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, αλλά δέχθηκα μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση, ζήτησα να φύγω και θεώρησα καλό να προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε μια νέα πρόκληση. Άλλωστε, αυτή είναι η ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή... Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα, εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού από την Παρασκευή (12/12) που είχε προαναγγείλει τον ερχομό του παίκτη στην ομάδα της Ελευσίνας: «Ο 26χρονος δεξιοπόδαρος επιθετικός Γιάννης Γκέσιος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο και θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Φέτος ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά στον Απόλλων 1926, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Επανομής,στον Αιγινιακό,τον Ολυμπιακό Βόλου,τον Άρη και την Κέρκυρα.Με την φανέλα του Άρη και της Κέρκυρας έχει 20 συμμετοχές και 4 γκολ στην SUPER LEAGUE».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x