Super League 2

Συγχαίρει τον Παναιτωλικό η Καλλονή

Για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα συνεχάρη τον Παναιτωλικό, η ΠΑΕ Καλλονή, τονίζοντας πως ο σύλλογος του Αγρινίου αποτελεί πρότυπο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τα συγχαρητήριά της στον Παναιτωλικό για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα, έδωσε η ΠΑΕ Καλλονή.

Οι νησιώτες –που θα αγωνίζονται εξίσου στα σαλόνια του χρόνου- μοίρασαν... μπράβο σε όλο το τεχνικό τιμ των «καναρινιών» για την επιτυχία τους και τόνισε η άνοδος του συλλόγου-πρότυπο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χαροποιεί κάθε Έλληνα φίλαθλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H Καλλονή συγχαίρει για την επιτυχία της ανόδου την οικογένεια του Παναιτωλικού και ειδικότερα τον Πρόεδρο Φώτη Κωστούλα, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο καθώς και τον κόσμο της ομάδας. Ο Παναιτωλικός αποτελεί διοικητικά και λειτουργικά μια ομάδα-πρότυπο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η επιστροφή του στη Super League ικανοποιεί κάθε Έλληνα φίλαθλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x