Super League 2

Συνέχισε να… πυροβολεί στο «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ Β'

Τον γερό λογαριασμό που έχει ανοίξει στο νέο γήπεδο των Σπάτων… φούσκωσε η ΑΕΚ Β’. Καθάρισε 5-0 την αδύναμη Ρόδο (που είχε στόπερ στο τέρμα) και έφτασε τα οκτώ γκολ σε δυο ματς στο «Σεραφείδειο».

Την επιστροφή στον… ίσιο δρόμο συνέχισε να επιβεβαιώνει με στιλ η ΑΕΚ Β’. Απέναντι στο χαμηλό εμπόδιο της Ρόδου, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν 5-0 και να πανηγυρίσουν δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στο «Σεραφείδειο».

Επιβεβαιώνοντας ότι έχει αφήσει πίσω το διάστημα προσαρμογής που χρειάστηκε (μετά τη μετάβαση από τον Οφρυδόπουλο στον Παναγιωτάρα), η «Ένωση» έκανε απλώς τα απαραίτητα στα Σπάτα.

Με τους ουραγούς λοιπόν να μη διαθέτουν κανονικό τερματοφύλακα και να έχουν κάτω από τα δοκάρια τον στόπερ Σουλάι, πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, το σκορ είχε ανοίξει:

Χάρη στο γρήγορο γκολ του Γιούση (6’) και τα δυο που πέτυχε ο Κορομηλάς στο τελευταίο δεκάλεπτο πριν την ανάπαυλα (35’, 44’).

Από ‘κει και πέρα το ματς είχε γίνει εντελώς τυπική διαδικασία και παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν ρίξει εμφανώς ταχύτητα στο β’ μέρος, έφτασαν σε δυο ακόμα τέρματα (με τον Γεωργέα στο 78’ και τον Κοσίδη στο 80’).

Έτσι, διεύρυναν στα πέντε ματς το αήττητό τους, πανηγυρίζοντας τρίτη νίκη σε αυτό το διάστημα και μετρώντας συνολικά 10 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ Β’ (Νίκος Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Μιτάι (68’ Παρράς), Λάτσι, Αρβανίτης, Μπάμπης, Γερολέμου (46’ Γεωργέας), Κορομηλάς, Τζούντα Γκαρσία (46’ Πάπα), Γιούσης (61’ Κοσίδης), Ευθ. Χριστόπουλος (68’ Απ. Χριστόπουλος)

ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Σουλάι, Μαρτάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγεώργης, Μακρυδημήτρης, Μπότος, Χίσι, Μάρκοβιτς, Παπάζογλου, Γκαρσία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x