Super League 2

Τα συγχαρητήρια του Ιωνικού σε Μανούχο: «Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν τον χώρο μας»

Ο Ιωνικός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτητική ομάδα και την απόδοσή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά.

Ιπποτική κίνηση από την ΠΑΕ Ιωνικός.

Οι Νικαιώτες με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τον διαιτητή Μανούχο και την ομάδα του για την απόδοσή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά (0-1), τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τέτοιες διαιτησίες κοσμούν τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιωνικός προχωρά σε μια αντίστοιχη κίνηση, κάτι που είχε πράξει και κατά την περσινή σεζόν στη Stoiximan Super League, ακόμη και μετά από ήττες σε κρίσιμα ματς που εν τέλει αποδείχτηκαν μοιραίες για τον σύλλογο, ο οποίος υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός θα ήθελε να αποδώσει τα εύσημα στην ΚΕΔ και στην διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης κόντρα στα Χανιά για την 6η αγωνιστική των play off της Super League 2.

Ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος, οι βοηθοί του Κωνσταντίνος Ψαρρής και Δημήτρης Βεργέτης και ο 4ος Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, στάθηκαν στο ύψος τους, αντιμετωπίζοντας ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως του αρμόζει.

Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν τον χώρο μας και μας γεμίζουν με ελπίδα για το μέλλον. Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστούν τέτοιες διαιτησίες έως το τέλος των play off.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x