Super League 2

Τετέλεσται: Τα μάζεψαν και έφυγαν οι παίκτες της Βέροιας!

Διαλύεται η Βέροια! Οι ποδοσφαιριστές της μάζεψαν τα πράγματα τους την Τετάρτη και το μέλλον αναμένεται να βρει την ομάδα της Ημαθίας σε κατώτερη κατηγορία από αυτή της Football League.

Πολύ άσχημα νέα για τη Βέροια!

Σε διάλυση οδηγείται η «βασίλισσα του Βορρά» μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα… οι παίκτες της ομάδας είχαν δώσει προθεσμία στους ανθρώπους του συλλόγου και στην επιτροπή σωτηρίας για να πάρουν απαντήσεις μέχρι σήμερα για το μέλλον του συλλόγου, αλλά και κάποιο έναντι από τα χρήματα που τους οφείλονται. Ωστόσο, δεν μετέβη κάποιος άνθρωπος της διοίκησης στο προπονητικό σήμερα και λίγο μετά τις 15:00 οι παίκτες μάζεψαν τα πράγματά τους (προπόνηση δεν έγινε), αποχαιρέτησαν τον τεχνικό της ομάδας, Τόλη Τερζή και έφυγαν.

Πρέπει να τονιστεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη προθεσμία που είχαν δώσει οι ποδοσφαιριστές στη διοίκηση, ενώ πρόσφατα εξέδωσαν ανακοίνωση και έκαναν σαφές ότι θα ρίξουν αυλαία αν δεν πληρωθούν.

Στη Βέροια έχουν αφαιρεθεί βαθμοί ήδη δύο φορές και αν προκύψει και τρίτη ποινή, τότε θα υποβιβαστεί αυτόματα στην Γ’ Εθνική. Αυτήν τη στιγμή είναι στην 13η θέση της Football League με 17 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x