Super League 2

Το διπλό διαιτητικό σκάνδαλο κατά της Λαμίας! (video)

Ελληνικό ποδόσφαιρο στα… καλύτερά του! Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της Λαμίας και την… απίθανη αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) που «χρέωσε» ο διαιτητής Ρούσσος-Μπερκεντζής στον Λεάντρο!

Επικά πράγματα στο Κέρκυρα-Λαμία, εξ' ου και η έντονη διαμαρτυρία της δεύτερης που ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League!

Την ώρα λοιπόν που η ομάδα της Φθιώτιδας προηγείται 2-0, ο διαιτητής Νίκος Ρούσσος-Μπερκεντζής δίνει ανύπαρκτο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λεάντρο πάνω στον Κόντο και παράλληλα κίτρινη κάρτα.



Και... άντε εκεί να δεχθούμε πως ο διαιτητής του αγώνα «μπερδεύτηκε». Πως ξεγελάστηκε. Η φάση όμως στο 48' δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, καθώς μιλάμε για «σκάνδαλο» ολκής!

Ο Ρούσσος-Μπερκεντζής «ανακαλύπτει» δεύτερη κίτρινη στον Λεάντρο (για γέλια και για κλάματα) σε «μονομαχία» με τον Σουάνη κι ενώ ο άσος της Λαμίας όχι μόνο δεν βρίσκει τον αντίπαλό του, αλλά ο τελευταίος θα έπρεπε και να τιμωρηθεί για... επικό θέατρο!



Κάπως έτσι, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, δέχθηκαν τρίτο γκολ αργότερα και μοιραία ηττήθηκαν, κάτι που προκάλεσε τα έξαλλα παράπονά τους για ΚΕΔ και ΕΠΟ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x