Super League 2

Το… ψάχνει ο Δέλλας

Οι απουσίες -όσο σημαντικές κι αν είναι- δε γίνεται να φοβίσουν την ΑΕΚ ενόψει Παναχαϊκής. Πρέπει όμως να καλυφθούν. Γι’ αυτό ο Δέλλας έχει αρχίσει ήδη να ψάχνεται -ειδικά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η κάλυψη του κενού στο δεξί άκρο της άμυνας είναι η προτεραιότητα του Τραϊανού Δέλλα στην αγωνιστική προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο «Κολοσσός» τόνισε στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα της Πάτρας (που είναι το τελευταίο από τα θεωρητικά δύσκολα του ξεκινήματος). Τους ξεκαθάρισε λοιπόν ότι θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να το κερδίσουν.

Έστω κι αν υπάρχουν οι σημαντικές απουσίες των Μάνταλου και Μπακάκη και παρόλο που ούτε ο Γεωργέας προλαβαίνει ν’ αγωνιστεί. Δεδομένου λοιπόν πως ούτε ο έμπειρος αμυντικός θα είναι διαθέσιμος, ο Δέλλας έχει καταλήξει σε δυο επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ: Τον Λαμπρόπουλο (που έχει αγωνιστεί εκεί στον Πανιώνιο) και τον Ρόβα (που θεωρείται κι εκείνος ότι μπορεί να καλύψει το κενό).

Αμφότεροι δοκιμάστηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης και με το ίδιο πιθανότατα να συμβαίνει και στις επόμενες, θα κριθεί ποιος απ’ τους δυο θα ξεκινήσει τελικά βασικός στο Παμπελοποννησιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x