Super League 2

Κόλλησε στην Τρίγλια ο Ολυμπιακός Β'

Τρίγλια και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τρίγλιας για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Κάπως έτσι, η Τρίγλια έμεινε χωρίς νίκη εντός έδρας και ο Ολυμπιακός χωρίς τρίποντο εκτός.

Καλό ματς σε γενικές γραμμές, με τις δύο ομάδες να παίζουν με σαφή διάθεση να δημιουργήσουν και να βρουν γκολ. Παρόλα αυτά, ο Κάκκος στο 10’ και ο Τόμας στο 28’ δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλευράς γηπεδούχων, ενώ ο Κίτσος στο 30’ απείλησε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τη μία φάση που θα τους εμφανιζόταν αλλά δεν το κατάφεραν με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Τόμας (61' Τότσκα), Μπαστακός (80' Κωστούλας), Πήλιος, Καρτσαμπάς, Κάκκο (70' Βιτίνιο).

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς (62' Λιάτσος), Βοΐλης (85' Σαπουντζής), Κωστή (74' Τσέλιος), Κίτσος, Σουρλής, Ντόης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x