Super League 2

Με δέκα τα Τρίκαλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ - Δεν κατεβαίνουν στο φινάλε

Τα Τρίκαλα παρατάσσονται κόντρα στον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασιστεί να μην κατέβουν στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Με δέκα παίκτες τα Τρίκαλα αγωνίζονται κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ στο σημερινό τους παιχνίδι για την Σούπερ Λίγκα. Ο ΑΟΤ, στον οποίο η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, είχε διαθέσιμους για τη σημερινή αναμέτρηση μόνο δέκα υγιείς παίκτες. Ο Νιάρας ξεκίνησε στην 11άδα για… τυπικούς λόγους καθώς ήταν τραυματίας. Στο 3ο λεπτό αποχώρησε καθώς δεν μπορούσε να παίξει και έτσι τα Τρίκαλα συνεχίζουν το ματς με δέκα.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη κακή είδηση που αφορά την ομάδα της Θεσσαλίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο τοπικός Τύπος και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα, sportrikala.gr, το σημερινό θα είναι και το τελευταίο της ομάδας στην εφετινή σεζόν. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο υπηρεσιακός προπονητής, Βασίλης Καλογιάννης πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του σημερινού ματς, κάτι που σημαίνει ότι στον αγώνα της αυλαίας του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ δεν θα κατέβει να παίξει.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει στάση πληρωμών εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x