Η Καλαμάτα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 26 χρόνια! Η Μαύρη Θύελλα στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Β (1-0) έκανε τη φιέστα της και γιόρτασε μαζί με ολόκληρη την πόλη την άνοδο!
Πολύ σημαντικό ρόλο στο να έρθει η πολυπόθητη άνοδος έπαιξε ο γενικός & αθλητικός διευθυντής της Καλαμάτας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος μαζί με όλο το επιτελείο του και τον Αλέκο Βοσνιάδη, δούλεψαν ακατάπαυστα όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του, για να πραγματοποιήσουν τον μεγάλο τους στόχο που είχαν θέσει πριν 10 μήνες.
Ο κ.Τσιμπανάκος ευχαρίστησε και δημόσια τον πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας, Γιώργο Πρασσά και όλη την πόλη που ήταν δίπλα τους σε όλη αυτή την προσπάθεια.
«Είναι γεγονός, η προσπάθειά μας έφτασε στο τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη και όλο το φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας, μας στήριξε από την πρώτη στιγμή.
Το μόνο σίγουρο ότι θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Όλη η Μεσσηνία, που την αγαπήσαμε τους 10 μήνες που είμαστε εδώ, όλοι οι φίλαθλοι της Καλαμάτας. Και τον ιδιοκτήτη που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να ονειρευόμαστε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου πάμε δενόμαστε. Στη Μεσσηνία και την Καλαμάτα ιδιαίτερα, πιστέψτε με, 10 μήνες δουλέψαμε ακατάπαυστα, αγαπήσαμε την πόλη, τους φιλάθλους, τους απλούς ανθρώπους. Τους ευχαριστούμε, να ηρεμήσουμε, να περάσουν αυτές οι χαρές και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






