Super League 2

Τσιώλης: «Αφού δεσμεύτηκε ο υφυπουργός, ας κατέβουμε να παίξουμε»!

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη, o Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός του Ηρακλή ανέφερε πως αυτήν τη στιγμή οι ομάδες κουράζονται χωρίς να έχουν στόχο και πως το πρωτάθλημα σταμάτησε σε μία χρονική περίοδο, όπου όλοι είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Όσον αφορά το γεγονός πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεσμεύτηκε να προσφέρει περισσότερα χρήματα στους συλλόγους της κατηγορίας από το Στοίχημα, είπε πως καλό θα ήταν να συνεχιστεί άμεσα το πρωτάθλημα.

Πέραν αυτού, μίλησε και για τον τελικό Κυπέλλου και την πιθανότητα να διεξαχθεί στο εξωτερικό και ανέφερε πως θα προτιμούσε να γίνει στην Ελλάδα, «αλλά εάν είναι να διαφημιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το δουν οι ομογενείς, ας γίνει στη Μελβούρνη ή στο Σικάγο».

Τέλος, υπογράμμισε πως θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τον νικητή της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να παίζει αυτή την χρονική περίοδο, κατά την άποψη του, το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x