Super League 2

Αποβλήθηκε η Ζάκυνθος από τη Super League 2!

Τα… υπέροχα στη Super League 2 συνεχίζονται, με τη Λίγκα να ανακοινώνει την αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα!

Δεν λέει να… ησυχάσει η Super League 2!

Η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις του σημερινού (22/11) Διοικητικού Συμβουλίου και πέρα από την έγκριση της πρότασης της ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αποφασίστηκε και η αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα!

Η ΕΕΑ, συγκεκριμένα, έστειλε μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ομάδας των Επτανήσων κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής!

Η Ζάκυνθος, θυμίζουμε, δικαιώθηκε στις 29 Οκτωβρίου μετά τη δικαστική διαμάχη με την ΕΕΑ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το πρωτάθλημα τρεις ώρες πριν τη σέντρα και να γίνει νέα κλήρωση.

Οι νησιώτες, ωστόσο, δεν θα το αφήσουν έτσι ούτε τώρα, καθώς έχουν καταθέσει νέα αίτηση αναστολής της απόφασης, για αυτό και θα ανακοινωθεί η αναβολή του αγώνα της Τετάρτης (24/11, 15:00) με τον Λεβαδειακό. Αν δικαιωθούν, το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Αν όχι, τότε η Ζάκυνθος θα αποβληθεί οριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: «Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ' Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x