Super League 2

Ανατροπή: Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό και συμμετέχει στη Super League 2 η Ζάκυνθος!

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα συμμετέχει η Ζάκυνθος, η οποία δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Δεν αναβάλλεται η έναρξη, αλλά πάει προς επανάληψη η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο… παρά ένα «παρούσα» και από τη Ζάκυνθο! Η ομάδα του Ιονίου νησιού δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και λίγες ώρες πριν την αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 2 έμαθε ότι μπορεί να συμμετέχει σ' αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζάκυνθος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και της απόφασής της να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Βέβαια, να σημειωθεί ότι η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν οδηγεί σε αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος (30/10, 15:00), αλλά αναγκάζει τη Super League 2 να εγγράψει τους νησιώτες.

Το πιο πιθανό είναι η Ζάκυνθος να τοποθετηθεί στον Νότιο Όμιλο, να επαναληφθεί η κλήρωση και να υπάρχει ένα ρεπό κάθε αγωνιστική (στην πρώτη θα το έχει η Ζάκυνθος).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 με αριθμ. πρωτ. 24052/26.10.2021 κατά της Superleague 2.

Ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Superleague 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x