Super League 2

Πέρασε από τη Ζάκυνθο και επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός Β'

Με γκολ του Ρόμπι στο 56’, ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα της ουραγού Ζακύνθου με σκορ 1-0 και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στα Χανιά.

Επιστροφή στις νίκες κόντρα σε Ζάκυνθο και… κορωνοϊό για τον Παναθηναϊκό Β’, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 1-0 με γκολ του Ρόμπι στο 56’ και κατάφερε να αφήσει άμεσα πίσω του την ήττα από τα Χανιά την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Βονόρτας δεν είχε στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές, που είχαν τεθεί εκτός πλάνων λόγω κορωνοϊού, οπότε το ζητούμενο ήταν μόνο η νίκη και τίποτα περισσότερο δεδομένων των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός Β’ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η πολύ καλή ανασταλτική συμπεριφορά των γηπεδούχων ήταν αυτή που έβαζε πολύ δύσκολα στους «πράσινους», με την κορυφαία στιγμή να έρχεται στο 33’, όταν ο Μαραθωνίτης από τα δεξιά πλάσαρε τον Πατσογιώργο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός έχασε δύο πολύ καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ στο 51’ και στο 55’ με τους Κούτσια και Μαραθωνίτη, με τον τελευταίο μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Ρόμπι με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ηλιάδη άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, με τους Καρβούνη (67’), Τσιριγώτη (73’, 74’) και Ματσαδέ (90’), με το προβάδισμα του Παναθηναϊκού να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ζάκυνθος:
Πατσογιώργος, Κολεύρης, Ζογκάι, Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Στίλλα, Καψάσκης (61’ Παναγιωτόπουλος), Σολ, Εντουάρντο (87’ Μπελέρης), Κοναγκάγια.

Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Αντωνίου (46’ Κούτσιας), Μαρτίνης (77’ Παυλάκης), Ηλιάδης, Ρόμπι, Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης (77’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης, Καρβούνης (70’ Ματσαδές).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x