Γενικά

«The Best» 2018: Οι ψήφοι που προκαλούν έκπληξη!

Όταν η ψηφοφορία δεν «βγάζει»… νόημα! Αυτές είναι οι 10 πιο περίεργες ψήφοι στα βραβεία «The Best» της FIFA...

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Παρά την παρουσία των Ντε Mπρόινε και Αζάρ στη λίστα με τους καλύτερους παίκτες της χρονιάς, ο τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν έδωσε ψήφο «εμπιστοσύνης» στους παίκτες του. Αντ’ αυτού το «χαρτάκι» έγραψε Μόντριτς, Βαράν και Μέσι, με αυτή τη σειρά.

Εντέν Αζάρ

inner

Ίδια τακτική με τον Μαρτίνεθ ακολούθησε και ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου, Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο να στηρίζει Μόντριτς, Βαράν και Εμπαπέ, αντί του συμπατριώτη του Ντε Μπρόινε.

Σέρχιο Ράμος

inner

Ο Ράμος πάντα έχει την τάση να εκπλήσσει. Δεν στήριξε το «ταίρι» του στα μετόπισθεν, πρωταθλητή Ευρώπης με την Ρεάλ και πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Γαλλίας, Ραφαέλ Βαράν, ψηφίζοντας Μόντριτς, Ρονάλντο και Μέσι.

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

inner

Οι «εκλεκτοί» του Σάουθγκεϊτ ήταν οι Μόντριτς, Βαράν και Αζάρ, με τον τεχνικό της εθνικής Αγγλίας να αφήνει εκτός λίστας τον μοναδικό εκπρόσωπο των «τριών λιονταριών», Χάρι Κέιν.

Αργεντινός δημοσιογράφος

«Μαύρο» στον Λιονέλ Μέσι έδωσε ο Αργεντινός δημοσιογράφος Ενρίκε Μακάγια Μαρκέζ, ο οποίος δεν στήριξε τον συμπατριώτη του, ψηφίζοντας Μόντριτς, Γκριεζμάν και Ρονάλντο.

Βέλγος δημοσιογράφος

Όπως ο Αργεντινός, έτσι και ο Βέλγος δημοσιογράφος Κριστόφ, δεν ευνόησε με την ψήφο του τους συμπατριώτες του Αζάρ και Ντε Μπρόινε, επιλέγοντας τους Ρονάλντο, Μέσι και Μόντριτς ως καλύτερους της χρονιάς. Ψήφο εμπιστοσύνης δεν έδωσε ούτε στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με τους Πεπ Γκουαρντιόλα, Ζινεντίν Ζιντάν και Ντιντιέ Ντεσάν να παίρνουν τη «θέση» του.

Λούκα Μόντριτς

inner

Ο καλύτερος πλέον παίκτης στον κόσμο, τοποθέτησε τον Ντιντιέ Ντεσάν μια θέση πάνω από τον πρώην προπονητή του στη Ρεάλ και νικητή τριών σερί Τσάμπιονς Λιγκ, Ζινεντίν Ζιντάν. Βέβαια, στην κορυφή της λίστας του δεσπόζει ο κόουτς της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Τζόρτζιο Κιελίνι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν βρίσκεται μέσα στους τρεις καλύτερους προπονητές της χρονιάς, σύμφωνα με τον αμυντικό της Γιουβέντους Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος ψήφισε τους Ντεσάν, Ζιντάν και Σάουθγκεϊτ ως τους κορυφαίους.

Λιονέλ Μέσι

Κόντρα στα φαβορί ο Μέσι, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στου «αδικημένους» της χθεσινής βραδιάς με τους Βαλβέρε, Γκουαρντιόλα και Αλέγκρι να βρίσκονται στη λίστα του Αργεντινού σταρ.

Ρώσος δημοσιογράφος

Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ούτε από τον Ρώσο δημοσιογράφο Κοσέλεφ Όλεγκ, ο οποίος ψήφισε τους Ντεσάν, Ζιντάν και Κλοπ ως κορυφαίους τεχνικούς της περασμένης σεζόν.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x