Τουρκία

«Με διπλή προσθήκη ενισχύεται η εθνική Τουρκίας. Σε ρόλο έκπληξη ο Μεσούτ Οζίλ»

Για ριζική αλλαγή αποφασίζουν στην εθνική Τουρκίας και σκέφτονται τους Γιόακιμ Λεβ και Μεσούτ Εζίλ για να «χτίσουν» τη νέα ομάδα.

Η τουρκική ομοσπονδία εξετάζει την περίπτωση του Γιόακιμ Λεβ για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας και τον Μεσούτ Εζίλ για αυτή της διευθυντικής, όπως μεταδίδει η γερμανική Bild.



Τα τελευταία-απογοητευτικά- αποτελέσματα της εθνικής Τουρκίας οδηγούν στην πόρτα της εξόδου τον προπονητή της ομάδας ,Στέφαν Κουντς, και τον τεχνικό διευθυντή Χαμίτ Άλτιντοπ. Συγκεκριμένα, η πρόσφατη φιλική ήττα με 4-2 από την Ιαπωνία, αλλά και το 1-1 με την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2024, οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Λεβ και Εζίλ γνωρίζονται, φυσικά, από τη συνεργασία τους στην εθνική Γερμανίας το 2009-’18, κατά την οποία κατέκτησαν και το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Ο 34χρονος σήμερα-πρώην-μέσος της Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση τον περασμένο Μάρτιο, αφού προηγουμένως είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, αλλά φαίνεται πως η αποχή του από τα γήπεδα δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Από την άλλη, ο Γερμανός τεχνικός απέχει από τους πάγκους εδώ και δύο χρόνια όταν και παραιτήθηκε από το «τιμόνι» των "πάντσερ".

Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x