Τουρκία

Ο Φούντας δεν έφτανε για την Τραμπζονσπόρ στην Αντάλια

Η Τραμπζονσπόρ που είχε εκτός αποστολής τον Μπακασέτα, βρήκε προβάδισμα με τον Φούντα αλλά έμεινε τελικό στο 1-1 εκτός έδρας με την Αντάλιασπορ.

Χτίζει αήττητο σερί, αλλά έχασε και μεγάλη ευκαιρία για τρίτη κολλητή νίκη η Τραμπζονσπόρ.

Με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι εκτός λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, ο Φούντας ανέλαβε δράση και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, το σύνολο από την Τραπεζούντα δεν κατάφερε να φύγει με διπλό από την έδρα της Αντάλιασπορ, κολλώντας στο 1-1. Παρόλα αυτά παραμένει μόνη τρίτη και στο +2 από την τέταρτη Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος.

Με τη… σέντρα το γκολ του Φούντα, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Έλληνας εξτρέμ έδωσε προβάδισμα στην Τράμπζον, με τους γηπεδούχους να αγγίζουν την ισοφάριση στο 11’ με τον Τζέχενκελ, ενώ είχαν άλλη μια φάση στο 36’ με τον Βούραλ. Τελικά, ο Τζέχενκελ ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για λογαριασμό της Αντάλιασπορ, γράφοντας το 1-1 που παρέμεινε εν τέλει μέχρι το φινάλε.



Η Τράζμπονσπορ έμεινε για 6ο σερί ματς χωρίς ήττα, ενώ η Αντάλια για τρίτο διαδοχικό, πιάνοντας την Αδάνα στους 29 βαθμούς και στην έκτη θέση. Με τον Φούντα να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνολικά με τη φανέλα της ομάδας, αφού είχε σκοράρει άλλο ένα στο Κύπελλο Τουρκίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x