Τουρκία

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Αρντά Τουράν!

Σε ηλικία 35 ετών, ο Αρντά Τουράν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

Την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του ανακοίνωσε ο Αρντά Τουράν! Στα 35 του χρόνια, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και το ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο που περιέχει στιγμές από όλη την καριέρα του.

«Ήταν δύσκολο αλλά πολύ όμορφο. Δίνω την αγάπη μου μου σε όλους όσους με αγαπούσαν, με εκτιμούσαν ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο αλλά και σε όσους με επικρίνουν και με μισούν. Κάνε κι εσύ το δικό σου σωστό. Τώρα ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα παπούτσια μου, κλαίγοντας αλλά με θάρρος. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερό μου καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου. Και δεν νομίζω ότι έκανα κακή δουλειά. Αντίο μέχρι να ξαναβρεθούμε στο πλάι του γηπέδου στο ποδόσφαιρο», ανέφερε.

Ο Αρντά Τουράν ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλτιντεπσί και στη συνέχεια πέρασε από Γαλατασαράι, Μανίσασπορ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασακσεχίρ, ενώ ήταν και 100 φορές διεθνής (με 16 γκολ) με την εθνική Τουρκίας.

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ, κατέκτησε 1 Europa League, 2 UEFA Σούπερ Καπ, 1 πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Τουρκίας, όπως και 1 Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x