Τουρκία

Διαψεύδει ο μάνατζερ του Ατσού ότι διασώθηκε ο Γκανέζος!

Ο μάνατζερ του Ατσού, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ, διέψευσε, δυστυχώς, με δηλώσεις του ότι ο Γκανέζος εξτρέμ έχει διασωθεί!

Την είδηση μετέφερε αρχικά η ''A Bola''. Ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί, αλλά, δυστυχώς, ίσως και να μην ισχύει…

Ο μάνατζερ του Κριστιάν Ατσού, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ, διέψευσε, δυστυχώς, με δηλώσεις του ότι ο Γκανέζος εξτρέμ έχει διασωθεί! Θυμίζουμε, πριν από λίγο το πορτογαλικό Μέσο, επικαλούμενο πληροφορίες από την Τουρκία, έγραψε ότι ο Νιγηριανός βρέθηκε και ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό, έχοντας τραυματιστεί στο δεξί του πόδι, ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα στην αναπνοή. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, τόνιζε ότι ο παίκτης της Χατάισπορ έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Άμεσα, ωστόσο, ο συμπαίκτης του Ατσού, Κερίμ Αλιτσί, έκανε ένα story στο Instagram, διαψεύδοντας ότι έχει διασωθεί! Λέει, μάλιστα, ότι οι διασώστες γνωρίζουν, περίπου, το σημείο στα συντρίμμια, στο οποίο βρίσκεται ο Αφρικανός και καλεί τους πάντες σε βοήθεια, για να καταφέρουν να τον βγάλουν από εκεί πριν να είναι αργά. Εγκλωβισμένος είναι, δε και ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ.

Ακολούθησαν, λοιπόν και οι δηλώσεις του Ουζουνμεχμέτ, ο οποίος είπε: «Η είδηση ότι ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε δεν είναι αλήθεια».

Μακάρι, όπως προαναφέραμε, να επιβεβαιωθεί στο ακέραιο το ρεπορτάζ της ''A Bola'', αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτή την ώρα επικρατεί ένα χάος στη γειτονική χώρα -πόσω μάλλον στη Συρία- και είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες. Ας ελπίσουμε σύντομα να έχουμε καλά νέα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x