Τουρκία

Ο Ατσού είχε αποφασίσει να φύγει πριν τον σεισμό - Άλλαξε άποψη μετά το γκολ του!

Όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ ο Κριστιάν Ατσού είχε αποφασίσει να φύγει από την Τουρκία και την Χατάισπορ αλλά το γκολ, του άλλαξε γνώμη.

Το ένα σοκ, ακολουθεί το άλλο… Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταφέρουν μια πληροφορία η οποία μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστή και έρχεται να προσθέσει άλλο ένα στοιχείο το οποίο ανεβάζει ακόμη περισσότερο την τραγικότητα της είδησης του θανάτου του Ατσού από τον σεισμό.

Όπως μεταφέρουν, ο Ατσού είχε αποφασίσει να φύγει από την Χατάισπορ αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Κασίμπασα στις 5 του μήνα, πριν τον δολοφονικό σεισμό που έγινε τα ξημερώματα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί μετά το γκολ που πέτυχε στο ματς άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην πάρει την πτήση.

Την συνταρακτική αυτή λεπτομέρεια την έκανε γνωστή ένα στέλεχος της τουρκικής ομάδας. Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Φατίχ Ιλέκ: «Ο Κριστιάν Ατσού είχε μιλήσει στον προπονητή μας πριν το ματς με την Γκαζιαντέπ (στις 01 Φεβρουαρίου) πριν τον σεισμό ότι θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. «Μπορώ να φύγω αν βρω ομάδα;». Ο Βολκάν αποδέχθηκε το αίτημα του. Στο παιχνίδι αυτό δεν έπαιξε και έτσι έκλεισε ένα εισιτήριο για να φύγει μετά το ματς με την Κασίμπασα. Θα ταξίδευε για το εξωτερικό για να πάει στην οικογένειά του», αναφέρει ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ και συνεχίζει:

«Στο παιχνίδι με την Κασίμπασα ο προπονητής του έδωσε την ευκαιρία και ο Ατσού έπαιξε πολύ καλά. Επίσης, πέτυχε το γκολ της νίκης της ομάδας. Μετά το παιχνίδι ήταν τέτοιο το κλίμα, η ενότητα στα αποδυτήρια και η χαρά που είχε μετά και από τα καλά λόγια του προπονητή, που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο. Είχε ένα αεροπορικό εισιτήριο, αλλά άλλαξε άποψη και δεν έφυγε γιατί είχε παίξει καλά και είχε πετύχει το γκολ. Μετά τον ενθουσιασμό που είχε είπε: «Δεν θα πάω πουθενά. Αφήστε με εδώ»… Ο σεισμός τον έπιασε μια ημέρα που ήταν τρομερά χαρούμενος. Η πτήση του ήταν στις 23:00 το βράδυ από την Κωνσταντινούπολη για τη Γαλλία. Όμως δεν την πήρε… Είναι μια τραγωδία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x