Τουρκία

Ατζούν: «Να σταματήσει αμέσως τη διατησία ο Μελέρ - Αυτό που έγινε ήταν ποδοσφαιρική σφαγή»

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, σχολίασε τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο ματς της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, κάνοντας ευθεία επίθεση προς τον διαιτητή, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο, ένα 24ωρο μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην Τραπεζούντα και στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε.

Από τη μία, οι γηπεδούχοι έκαναν απειλητική ανάρτηση προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, και από την άλλη, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, είναι αποφασισμένη να το πάει... στα άκρα, μέχρι και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

Το δικό του σχόλιο για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής έκανε ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της Χαλ, Αντζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έκανε λόγω για μια ποδοσφαιρική... σφαγή, παίρνοντας θέση υπέρ της Φενέρ, ενώ, κάλεσε τον Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ να σταματήσει άμεσα τη διαιτησία!

Να θυμίσουμε πως και κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν δεκάδες ρίψεις αντικειμένων και φωτοβολίδων από τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ, ενώ, και στο παιχνίδι μέσα δεν έλειψαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, με τον ρέφερι να φέρει και εκείνος ευθύνη για τα όσα ακολούθησαν μετά το σφύριγμα της λήξης.


«Την περασμένη εβδομάδα είπα ότι τελείωσε η διαιτησία στην Τουρκία. Δεν υπάρχει ούτε ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί ένα τέτοιο ματς πουθενά στον κόσμο. Η συνέχιση αυτού του αγώνα είναι για να μας ντροπιάσει στον κόσμο. Είναι ποδοσφαιρική σφαγή... Ατελείωτα αντικείμενα πέφτουν βροχή στον τερματοφύλακα, πως να υπάρχει συγκέντρωση; Μπορεί κάποιος με τέτοιο φόβο για τη ζωή του να παίξει ποδόσφαιρο;

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ πρέπει να σταματήσει αμέσως τη διαιτησία. Υπάρχει μια ανίκανη, εξαιρετικά ανίκανη ομάδα διαιτητών στην Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε είναι το θύμα αυτής της ιστορίας»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x