Τουρκία

Διαιτησία: Τιμωρήθηκαν 149 διαιτητές στην Τουρκία για παράνομο στοιχηματισμό!

Το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε στο τουρκικό ποδόσφαιρο, οδήγησε σε τιμωρία 149 διαιτητές για παράνομο στοιχηματισμό! Οι ενεργοί λογαριασμοί, τα 18.227 πονταρίσματα και οι ποινές!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας, ανακοίνωσε την Παρασκευή πως 149 διαιτητές που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό, τιμωρήθηκαν με αναστολή σύμβασης εργασίας από 8 έως 12 μήνες!

Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αυτές φέρνουν στην επιφάνεια συνεχώς νέα στοιχεία, όπως τα 18.227 πονταρίσματα από έναν συγκεκριμένο λογαριασμό ρέφερι δεύτερης κατηγορίας, ενώ, τα παιχνίδια στα οποία πόνταραν οι διαιτητές ξεπερνούσαν τα 1.000!

Η υπόθεση αρχίζει και ανοίγει και θα ελεγχθούν και αρκετοί σύλλογοι στο τουρκικό ποδόσφαιρο, όπως επίσης και περισσότεροι από 3.000 ποδοσφαιριστές!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x