Τουρκία

Σοκάρει ο διαιτητής που γρονθοκοπήθηκε στην Τουρκία: «Μου έλεγαν ότι θα με σκοτώσουν»

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ ο διαιτητής στην Τουρκία που γρονθοκοπήθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σοκ έχει προκαλέσει το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού Φαρούκ Κοτσά μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά της διάρκειας του παιχνιδιού με την Ρίζεσπορ και γρονθοκόπησε στον διαιτητή.

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις οι οποίες σοκάρουν, αποκαλύπτοντας πως ο Κοτσά τον απειλούσε πως θα τον σκοτώσει.

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψή του έμοιαζε αμετανόητος, λέγοντας πως απλά ήταν ένα χαστούκι.

«Με γρονθοκόπησε κάτω από το αριστερό μου μάτι, έπεσα στο έδαφος. Όσο ήμουν στο έδαφος, όλοι οι άνθρωποι κλώτσησαν πολλές φορές το πρόσωπό μου και άλλα μέρη του σώματός μου. Ο Φαρούκ Κοτσά, μαζί με τους συνοδούς του μου είπαν, "θα σε τελειώσω, θα σε σκοτώσω". Καταθέτω μήνυση εναντίον του Φαρούκ Κοτσά και άλλων προσώπων που με χτύπησαν. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x