Τουρκία

Εκτός αποστολής ο Μπακασέτας - Διέψευσε τα σενάρια ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ

Ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς της Τραμπζονσπόρ με την Αντάλιασπορ λόγω τραυματισμού και όχι… επικείμενης αποχώρησης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα παρατάχθηκε η Τραμπζονσπόρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η απουσία του δεν συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια, όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο προπονητής του κλαμπ της Τραπεζούντας, Αμπντουλάχ Αβτσί.

«Συναντηθήκαμε χθες το βράδυ. Το γόνατό του πονά εδώ και δύο εβδομάδες. Είχε μια πολύ άσχημη νύχτα. Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι καχύποπτος. Παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε λίγους μήνες, ο Τάσος τα δίνει πάντα όλα, τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις. Μην φτιάχνετε σενάρια για πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x