Τουρκία

Έμεινε ελεύθερος και άφησε «αιχμές» για Γαλατάσαραϊ ο Ελαμπντελαουί

Η Γαλατασαράι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έλυσαν την Πέμπτη τη συνεργασία τους και ο Νορβηγός μπακ, πρώην του Ολυμπιακού, μέσω Instagram, άφησε αιχμές για την αντιμετώπισή του από την «τσιμ μπομ».

Ελεύθερος πλέον από τη Γαλατάσαραϊ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός διεθνής δεξιός μπακ, πρώην του Ολυμπιακού, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την «τσιμ μπομ» και άφησε «αιχμές» στο Instagram για τη συμπεριφορά της τουρκικής ομάδας προς το πρόσωπό του, αφού είχε ενημερωθεί πως υπολογιζόταν, κάτι που αποδείχτηκε πως τελικά δεν ισχύει.

Ο Ελαμπντελαουί επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την περιπέτεια που είχε με την όρασή του, ύστερα από 14 μήνες εκτός γηπέδων, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Ελαμπντελαουί: «Αντί να πιστεύετε τα δημοσιεύματα των Μέσων ενημέρωσης για εμένα, ήθελα να μάθετε την αλήθεια από εμένα. Όταν το μεταφέρω στον μάνατζέρ μου, θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Ο μάνατζέρ μου στην προετοιμασία με ενημέρωσε ότι κάποιες ομάδες που με θέλουν έχουν κάνει προσφορές. Αφού μίλησα με τον προπονητή μας και μου είπε ότι ήμουν στα σχέδιά του, είπα στον μάνατζέρ μου να ξεχάσει όλες τις άλλες προσφορές, ήθελα να μείνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα.

Μόλις πριν λίγες μέρες, λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής σεζόν, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γαλατάσαραϊ μου είπε ότι ο σύλλογος ήθελε να βρω μια νέα ομάδα για μένα. Του είπα ότι αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, αλλά ότι αν ο σύλλογος το ήθελε έτσι, θα έλεγα στον ατζέντη μου να βρει ομάδα αμέσως, παρόλο που είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος. Όταν το μετέφερα στον ατζέντη, μου είπε θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Από τότε, δεν έχω ακούσει τίποτα από τον σύλλογο ή τον προπονητή μου για την εύρεση ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x