Τουρκία

«Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς θα σε ακολουθούμε για πάντα»: Το μήνυμα στήριξης των φιλάθλων στον πρόεδρο της Φενέρ!

Οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε σήκωσαν πανό υπέρ του προέδρου του συλλόγου, Αλί Κοτς, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιστορική έκτακτη Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε, εκεί όπου έχουν δώσει το «παρών» περισσότεροι από 25 χιλιάδες φίλαθλοι του συλλόγου στις εξέδρες του «Σουκρού Σαράτσογλου».

Θέμα της συνεδρίασης είναι το μέλλον του συλλόγου, με τους οπαδούς να ψηφίζουν μεταξύ άλλων για το αν η ομάδα θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα μετά από τα όσα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπατσε και την αντίδραση της ομοσπονδίας και της λίγκας.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Φενέρ ανάρτησαν και ένα τεράστιο πανό, στηρίζοντας ανοικτά και έμπρακτα τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλί Κοτς, σε ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα.

Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα», ανέφερε το μήνυμα των φιλάθλων, οι οποίοι και αποθέωσαν τον Αλί Κοτς κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, όπως φυσικά και τον Οσάγι-Σάμουελ, που αντιμετωπίζεται ως... ήρωας πλέον από τον κόσμο της Φενέρ!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x