Τουρκία

Με την U19 και μόλις 11 ποδοσφαιριστές στον τελικό του Super Cup η Φενέρμπαχτσε!

Με την U19 του συλλόγου και με μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές στην αποστολή κατεβαίνει η Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Super Cup με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ!

Αποφασισμένη να τραβήξει την ιστορία στα... άκρα και να μποϊκοτάρει τον αποψινό τελικό του Super Cup Τουρκίας απέναντι στη Γαλατάσαραϊ (21:30) είναι η Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, πριν από λίγη ώρα, η U19 του συλλόγου ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο στην πόλη της Σανλιούρφα, όπου και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός που τείνει να εξελιχθεί σε... φιάσκο.

Μάλιστα, εδώ και αρκετές ημέρες, υπήρχε η απόφαση της διοίκησης να κατέβει στο ματς με την Κ19, κάτι το οποίο τελικώς φαίνεται πως θα... πάρει σάρκα και οστά. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως στην αποστολή βρίσκονται μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές, μαζί με μέλη του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας, αλλά και τον πρόεδρο, Αλί Κοτς.

Όπως σημειώνεται και από τον έγκυρο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, πρόθεση της ομάδας είναι να αποχωρήσει από το γήπεδο αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα και εν συνεχεία να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη με το ιδιωτικό αεροπλάνο.

Υπενθυμίζεται πως η Φενέρμπαχτσε έχει αρχίσει αγώνα κατά των τουρκικών ποδοσφαιρικών αρχών καθώς θεωρεί πως αδικείται συστηματικά.

Τελευταίες αφορμές ήταν οι τιμωρίες σε παίκτες της που δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της Τράμπζονσπορκαι προσπάθησαν να αμυνθούν στα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Τραπεζούντα, αλλά και η απόρριψη του αιτήματος για αναβολή του Σούπερ Καπ, προκειμένου να προετοιμαστεί η ομάδα ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x