Τουρκία

Καθάρισε με «τεσσάρα» την… παρέα του Μπαλοτέλι η Φενέρ!

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με το εμφατικό 4-2 της Αδάνα Ντεμίρσπορ, μειώνοντας εκ νέου τη διαφορά από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι στους δύο βαθμούς.

Καθάρισε με τεσσάρα και μείωσε εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς η Φενέρμπαχτσε!

Η ομάδα του Ισμαΐλ Καρτάλ έκανε… πράξη την «εντολή» του Αλί Κοτς στη χθεσινή συνεδρίαση και μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια» για να επικρατήσει με το εμφατικό 4-2 της Αδάνα Ντεμίρσπορ. Ένα ματς στο οποίο η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League έδειξε πως διαθέτει τρομερή επιθετική λειτουργία αλλά και προβληματική άμυνα.

Το παιχνίδι είχε καθ’ όλη τη διάρκειά του εξαιρετικό ρυθμό και μπόλικες φάσεις, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 17ο λεπτό με τον Τζίκου μετά από ασίστ του Μούλντουρ. Παρόλα αυτά, η χαρά τους κράτησε για μικρό διάστημα, αφού μόλις στο 25’ ο Μπαλοτέλι βρήκε δίχτυα για το 1-1 που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Η Φενέρ μπήκε με σαφή διάθεση να πάρει τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη, με τον Καχβετσί να φτιάχνει το 2-1 του Τζέκο στο 51’, ενώ στο 70ο λεπτό ο Τάντιτς βρήκε δίχτυα για το 3-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν φλυαρία και αγχώθηκαν ξανά λίγο αργότερα όταν ο Μπαράσι μείωσε ξανά στο… γκολ στο 80ο λεπτό, αλλά ο Ντουρσούν στο 85’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Η βαθμολογία της Super Lig:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x