Τουρκία

Ποιοι είναι οι έξι παίκτες που θα φύγουν από την Φενέρμπαχτσε αν υποβιβαστεί

Η απόφαση της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε για αποχώρηση από το τουρκικό πρωτάθλημα ή όχι και ο συνεπακόλουθος υποβιβασμός της, αναμένεται να κρίνει το μέλλον έξι πρωτοκλασάτων παικτών της.

Η πρόθεση της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε για αποχώρηση της ομάδας από το τουρκικό πρωτάθλημα μετά τα τρομερά επεισόδια στο ματς με την Τράμπζονσπορ θα έχει συνέπειες σε όλα τα επίπεδα…

Τόσο σε βαθμολογικό, με την Ομοσπονδία της χώρας να απειλεί την Φενέρ με υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία σε αυτή την περίπτωση, όσο και σε αγωνιστικό.

Καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην γειτονική χώρα, ήδη οι μάνατζερ έξι πρωτοκλασάτων ξένων ποδοσφαιριστών επικοινώνησαν με τη διοίκηση, ξεκαθαρίζοντας ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι πελάτες τους θα φύγουν από την ομάδα!

Ο λόγος για τους Λιβάκοβιτς, Τζικού, Οουστερβόλντε, Οσαγί, Σιμάνσκι και Φρεντ, με τον τελευταίο πάντως να είναι έτοιμος να δεχτεί μια γενναία αύξηση για να αλλάξει απόφαση.

Θυμίζουμε πως η τελική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει η Φενέρμπαχτσε για τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα θα ληφθεί στις 2 Απριλίου, όταν και θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x