Τουρκία

Σαν να μην έγινε… ποτέ το Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι!

Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι έμειναν στο 0-0 και διατηρήθηκαν ισόβαθμες στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, με το μπρα-ντε-φερ να συνεχίζεται.

Η μάχη του τίτλου στην Τουρκία, καλά κρατεί! Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι έμειναν στο 0-0 μετά από έναν κακό συνολικό ματς, με αποτέλεσμα το μπρα-ντε-φερ να συνεχίζεται αφού παραμένουν χέρι-χέρι στην κορυφή της βαθμολογίας με 44 βαθμούς.

Μάλιστα, είναι ήδη και μετά από 17 αγωνιστικές στο +14 από την τρίτη θέση και την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Κουρμπέλη, Φούντα και η υπόθεση τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στους δύο.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ήταν ευδιάκριτο πως καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήθελε να βρεθεί πίσω στο σκορ και έδειχναν πως προσπαθούσαν να βρουν τη μισή φάση για να «κλέψουν» το τρίποντο.

Η Γαλατά υπερείχε στα σημεία, αλλά δεν είχε και την τεράστια φάση για τη νίκη και φώναξε στο δεύτερο μέρος για πέναλτι στον Ικάρντι, με τον διαιτητή να μη συγκινείται.

Galatasaray penalty shout vs. Fenerbahce
byu/nutelamitbutter insoccer


Την ίδια ώρα, η Φενέρ περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο δεν απείλησε ιδιαίτερα, επίσης, με το 0-0 να μένει φυσιολογικά ως το φινάλε του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x