Τουρκία

«Η Φενέρμπαχτσε προσφέρει στον Ντέιβιντ τριετές συμβόλαιο με απολαβές 55 εκατ. ευρώ»

Χρυσάφι στα πόδια του Τζόναθαν Ντέιβιντ απλώνει η Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να κάνουν τα πάντα για να φέρουν τον Καναδό στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Λιλ.

Ένα καράβι λεφτά προσφέρει η Φενέρμπαχτσε στο Τζόναθαν Ντέιβιντ, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Καναδός εδώ και μία πενταετία έχει φτιάξει το όνομα του στη Γαλλία, με τη φανέλα της Λιλ, σκοράροντας κατά ριπάς. Κάθε χρόνο το όνομα του έπαιζε στα ρεπορτάζ αμέτρητων ομάδων στην Ευρώπη, αλλά πάντοτε παρέμενε πιστός στη Λιλ.

Φέτος αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς ο 25χρονος φορ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα και ψάχνει μία νέα εμπειρία για την καριέρα του.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει διακαώς τον ποδοσφαιριστή και δεν το κρύβει. Μέσα από την Τουρκία αναφέρουν πως για τριετές συμβόλαιο του προσφέρουν συνολικά 55 εκατομμύρια ευρώ.

Στα μυθικά λεφτά αυτά ακόμη ο Ντέιβιντ δεν έχει απαντήσει, καθώς θέλει πρώτα να δει τις επιλογές του, στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και μετά θα πάρει την τελική του απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x