Τουρκία

Έκτακτη γενική συνέλευση στη Φενέρμπαχτσε, σκέψεις ακόμα και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Σκέψεις που φτάνουν μέχρι και την αποχώρηση από το τουρκικό πρωτάθλημα κάνουν στο διοικητικό συμβούλιο της Φενέρμπαχτσε, μετά τα σοκαριστικά επεισόδια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ.

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει τα τρομακτικά επεισόδια που ξέσπασαν στην κυριακάτικη (17/3) εκτός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ, με οπαδούς της δεύτερης να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθενται σε ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε 12 συλλήψεις και το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας έχει ξεκινήσει έρευνα για να τακτοποιηθούν όλοι οι δράστες, ενώ η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε δεν σκοπεύει να κάτσει με... σταυρωμένα χέρια.

Όπως ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο, το διοικητικό συμβούλιο θα έχει γενική συνέλευση στις 2 Απριλίου, στην οποία θα συζητηθεί το ποια θα είναι η αντίδραση στα σοκαριστικά επεισόδια, ενώ όπως έγινε γνωστό, στο... τραπέζι θα πέσει ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα!



Να θυμίσουμε ότι η Φενέρμπαχτσε διεκδικεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας μαζί με τη Γαλατασαράι, όντας δύο βαθμούς πίσω από τη μεγαλύτερή της αντίπαλο με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε. Παράλληλα, θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference League, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 11/4, και στην Κωνσταντινούπολη στις 18/4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x