Τουρκία

Αντιπρόεδρος Φενέρ: «Θα κατέβουμε στον τελικό του Σούπερ Καπ με την U19...»

Ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπιλετσίκ, αποκάλυψε πως ο σύλλογος πήρε την απόφαση να κατέβει με την U19 στον τελικό του Σούπερ Καπ, μετά την απόρριψη των αιτημάτων του από την ομοσπονδία.

Μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα, αλλά και την στάση που κράτησε η ομοσπονδία της Τουρκίας και η ίδια η λίγκα, η διοίκηση της Φενέρ πραγματοποίησε χθες έκτακτη Γενική Συνέλευση με παρουσία τουλάχιστονξ 25 χιλιάδων φίλων της ομάδας!

Σε αυτή την ιστορική στιγμή για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, αποφασίστηκε να κάνουν στην άκρη την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, λέγοντας πως στη γενική συνέλευση που θα γίνει σε 3 μήνες θα υπάρξει εξελίξεις για το θέμα αυτό και θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Με σημερινές του δηλώσεις, ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπιλετσίκ, αποκάλυψε πως η ομάδα πήρε την απόφαση να κατέβει με την U19 στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας στις 7 Απριλίου κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, μετά και την απόρριψη των αιτημάτων της από την ομοσπονδία, τόσο για ξένο διαιτητή, όσο και για αναβολή του αγώνα.

Να θυμίσουμε πως τέσσερις ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 11 του μήνα, η Φενέρ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Conference League, για αυτό και είχε ζητήσει την αναβολή του ματς, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για το ευρωπαϊκό ματς.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x