Τουρκία

Το μήνυμα της Φενέρ στους παίκτες: «Συγκεντρωθείτε στο γήπεδο. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επέστησε η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Τράμπζονσπορ.

Δύσκολη ήταν η προηγούμενη εβδομάδα για τη Φενέρμπαχτσε, αφού κυριάρχησαν στην επικαιρότητα τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε βάρος της από οπαδούς της Τράμπζονσπορ και η απόρριψη του αιτήματος για αναβολή του τελικού του Σούπερ Καπ, ανάμεσα στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, από την τουρκική Ομοσπονδία.

Όπως είναι φυσιολογικό, όλα αυτά τα θέματα απασχολούν το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Αντιλαμβανόμενη τη συγκεκριμένη κατάσταση, η διοίκηση της «Φενέρ» αποφάσισε να μιλήσει στους παίκτες και τους έστειλε το μήνυμα: «Εσείς συγκεντρωθείτε στο γήπεδο. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Ισμαήλ Καρτάλ, τόνισε: «Πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει στις 2 Απριλίου. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Από την πρώτη μέσα που βρεθήκαμε στο γήπεδο. Δεν παραδινόμαστε και φτάσαμε ως εδώ. Θέλω να συγκεντρωθείτε στο αγωνιστικό πλάνο στα κρίσιμα παιχνίδια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ας απαντήσουμε σε όλα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και με τα επιτυχημένα αποτελέσματα που παίρνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x