Τουρκία

Ψυχωμένη η Τραμπζονσπόρ των Ελλήνων, έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό σερί της Φενέρμπαχτσε!

Με μεγάλη εμφάνιση η Τραμπζονσπόρ νίκησε με 3-2 στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε, βάζοντας της παράλληλα και στοπ στο μυθικό σερί που έτρεχε με 20 συνεχόμενες νίκες.

Εκπληκτική Τραμπζονσπόρ, πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το «Σουκρού Σαράτσογλου»!

Η ομάδα των Μπακασέτα, Φούντα και Κουρμπέλη επικράτησε με 3-2 της Φενέρμπαχτσε για την 11η αγωνιστική της Super Lig, πετυχαίνοντας με το συγκεκριμένο αντίπαλο την πρώτη εκτός έδρας νίκη της από το 1997.

Μάλιστα, η Τραμπζονσπόρ έβαλε τέλος σε ένα αδιανόητο σερί 20 νικηφόρων αγώνων των γηπεδούχων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με το 10/10 που έτρεχε στο πρωτάθλημα είχε κάνει δικό της το ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, με τους τρεις Έλληνες να βρίσκονται στον πάγκο στο ξεκίνημα, άνοιξαν το σκορ με τον Πολ Ονουάτσου, ενώ στο πρώτο δίλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου έφτασαν το σκορ στο 3-0!

Συγκεκριμένα, στο 46’ ο Μπεράτ Εζντεμίρ και στο 47’ ο Νικολά Πεπέ έδωσαν τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα τους, με τη Φενέρμπαχτσε να μειώνει σε 3-1 στο 61’ με τον Τάντιτς. Η ομάδα του Ισμαΐλ Καρτάλ έμεινε με 10 μετά την αποβολή του Γουκσέκ, ενώ στο 90’ ξανά ο Τάντιτς από τα 11 βήματα πέτυχε το τελικό 3-2, με την Τραμπζονσπόρ να πετυχαίνει μια τεράστια νίκη.

Στα των Ελλήνων, ο Μπακασέτας που επέστρεψε από τον τραυματισμό του πέρασε στο παιχνίδι στο 62’, ο Φούντας μπήκε στο 80’, ενώ ο Κουρμπέλης δεν αγωνίστηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x