Τουρκία

Φτιάχνει επίθεση «φωτιά» η Γαλατάσαραϊ: Θέλει και τον Μορέλος της Ρέιντζερς!

Έτοιμη να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Άλφρεντ Μορέλος της Ρέιντζερς, το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Αποφασισμένη να δημιουργήσει μια τρομακτική επιθετική γραμμή είναι η Γαλατάσαραϊ!

Η «τσιμπόμ» μετά την απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο αλλά και τις περσινές προσθήκες με τον Μάουρο Ικάρντι, τον Ντρις Μέρτενς και τον Mιλότ Ράσιτσα και τον Γιουσόυφ Ντεμίρ είναι έτοιμη να κάνει δικό της ακόμη έναν σεσημασμένο σκόρερ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της έγκυρης τουρκικής εφημερίδας «takvim» που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Γαλατά, ο Άλφρεντ Μορέλος της Ρέιντζερς, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για το επόμενο καλοκαίρι!

Ο Κολομβιανός στράικερ μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς αντίτιμο αφού το συμβόλαιο του λήγει με το πέρας της σεζόν.

Κατά την παρουσία του στο «Άιμπροξ» ο 27χρονος επιθετικός έχει καταγράψει συνολικά 262 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 122 τέρματα και μοιράζοντας 58 ασίστ, ενώ τον Μάιο του 2022 αγωνίστηκε και στον τελικό του Εuropa League απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x