Τουρκία

Κάποιος να... σταματήσει τη Γαλατασαράι: Μια ανάσα από Ντονμπελέ και Ντάβινσον Σάντσες!

Κοντά στην απόκτηση των Τανγκί Ντομπελέ και Ντάβινσον Σάντσες βρίσκεται η Γαλατασαράι, σύμφωνα με πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού είναι η Γαλατασαράι!

Η διοίκηση των πρωταθλητών Τουρκίας μετά την είσοδο στους ομίλους του Champions League θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του Οκάν Μπουρούκ και σύμφωνα με πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των Τανγκί Ντομπελέ και Ντάβινσον Σάντσες.

Αρχικά, για τον Γάλλο μέσο αναφέρει ότι η συμφωνία με την Τότεναμ είναι για δανεισμό, ο παίκτης έχει ολοκληρώσει το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων και θα πετάξει για την Κωνσταντινούπολη εντός της σημερινής ημέρας (04/09) για να υπογράψει και ν' ανακοινωθεί.


Όσον αφορά τον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό, ο Ρομάνο υπογραμμίζει ότι οι τελικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στη Γαλατασαράι.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν συμπαίκτες οι δυο παίκτες, καθώς συνυπήρξαν και στην Τότεναμ από το 2019 έως το 2022.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x