Τουρκία

Σκόρπισε τη Φενέρμπαχτσε και έκανε πανηγυρική φιέστα η Γαλατάσαραϊ!

Η Γαλατάσαραϊ επιβλήθηκε με 3-0 της Φενέρμπαχτσε και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα, κατακτώντας τον 23ο τίτλο στην ιστορία της!

Διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε και έκανε πανηγυρική φιέστα για την κατάκτηση του 23ου πρωταθλήματος στην ιστορία της η Γαλατάσαραϊ (3-0)!

Η ομάδα του Οκάν Μπουλούτ ήταν κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό στο ντέρμπι της Πόλης και σκόρπισε τη «μισητή» αντίπαλό της, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο τρόπο! Στους 85 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 77 πόντους οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν και τη δεύτερη θέση, αν η Μπεσίκτας δεν ηττηθεί από την Κόνιασπορ.

Το σκορ για την «τσιμπόμ» άνοιξε στο 28' με φοβερό σουτ ο Τζανιόλο, με το 1-0 να είναι και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Στο 71', ο Ικάρντι μπήκε στην πορεία της μπάλας από εκτέλεση κόρνερ και με όμορφο τελείωμα διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων, με τον Τζανιόλο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα οκτώ λεπτά αργότερα και να διαμορφώνει το τελικό 3-0!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x