Τουρκία

Η αόριστη από κοινού ανακοίνωση Γαλατάσαραϊ και Φενέρ για την αναβολή του Super Cup

Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση για την αναβολή του Super Cup Τουρκίας, χωρίς να αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή.

Σε... φιάσκο εξελίχθηκε το Super Cup Τουρκίας που θα λάμβανε χώρα στο Ριάντ μεταξύ της πρωταθλήτριας Γαλατάσαραϊ και της κυπελλούχου Φενέρμπαχτσε. Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις των αρμόδιων αρχών λίγο πριν τη σέντρα (19:45), ο αγώνας που θα έκρινε τον πρώτο τίτλο της σεζόν αναβλήθηκε οριστικά!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως οι Σαουδάραβες ήταν κάθετα αντίθετοι με τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει οι Τούρκοι με την εμφάνιση μιας μεγάλης τουρκικής σημαίας και ενός πανό του Κεμάλ Ατατούρκ, με αφορμή τον εορτασμό από τα 100 χρόνια της ίδρυσης του κράτους.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες της Πόλης εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση για την αναβολή, μιλώντας για «προβλήματα στη διοργάνωση», χωρίς να αναφερθούν συγκεκριμένα πώς έφτασε μέχρι εκεί η κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία με τους συλλόγους μας διοργανώσαμε γιορτή στο εξωτερικό με τέτοιο τρόπο που θα συνεισέφερε στην εικόνα και τις αξίες του τουρκικού ποδοσφαίρου και των συλλόγων μας.

Το Super Kupa που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:45 αναβλήθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ως αποτέλεσμα κοινής απόφασης που λάβαμε με τους συλλόγους λόγω κάποιων προβλημάτων στη διοργάνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τους σχετικούς φορείς και διοργανωτές της οικοδέσποινας χώρας για τις προσπάθειες που έγιναν για τη διεξαγωγή του Super Kupa.

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Τουρκίας, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x