Τουρκία

Πρόβλημα στο Super Cup μεταξύ Γαλατά και Φενέρ - Δεν επιτρέπουν τα τουρκικά εθνικά σύμβολα οι Σαουδάραβες

Προβλήματα προέκυψαν λίγο πριν τη σέντρα του Super Cup Τουρκίας μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε στο Ριάντ, αφού οι Σαουδάραβες απαγόρευσαν την επίδειξη των τουρκικών εθνικών συμβόλων!

Ένας χαμός γίνεται με το τουρκικό Super Cup, λίγο πριν τη σέντρα που είναι προγραμματισμένη στις 19:45 της Παρασκευής (29/12).

Συγκεκριμένα, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε αναμένεται να έρθουν αντιμέτωπες για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Ριάντ, ωστόσο λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ματς προέκυψε ένα εξωαγωνιστικό πρόβλημα, το οποίο ξεπεράστηκε παρόλο που αρχικά έθεσε στον «αέρα» τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι Τούρκοι είχαν προγραμματίσει να γιορτάσουν τον σημαντικό αυτό αγώνα εμφανίζοντας την τουρκική σημαία και ένα πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του κράτους τους, καθώς και να ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος.

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν άρεσε ιδιαίτερα στους Σαουδάραβες, οι οποίοι ενημέρωσαν την τουρκική ομοσπονδία πως δεν θα επιτρέψουν την επίδειξη εθνικών συμβόλων άλλης χώρας. Εν τέλει, άνθρωποι της ομοσπονδίας συναντήθηκαν με αυτούς της Γαλατά και της Φενέρ, και αποφάσισαν η σέντρα να γίνει κανονικά, χωρίς να είναι γνωστό αν θα αλλάξει κάτι στους προγραμματισμένους εορτασμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x