Τουρκία

«Δεν αφήσαμε κανέναν να συντρίψει το έμβλημά μας»: Πανηγυρικό ποστάρισμα του Γιαντάς από τα αποδυτήρια της Φενέρ!

Με ποστάρισμά του στα social media, ο Μερτ Χακάν Γιαντάς, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα όσα θλιβερά συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με την Τράμπζονσπορ.

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει τα όσα θλιβερά συνέβησαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε στο «Papara Park» και την σπουδαία νίκη της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League με σκορ 2-3.

Να θυμίσουμε πως δεκάδες οπαδοί των γηπεδούχων ήρθαν στα χέρια με παίκτες της Φενέρμπαχτσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τις εικόνες των συγκρούσεων να προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

Λίγη ώρα μετά το τέλος των επεισοδίων, ο Τούρκος χαφ της Φενέρ, Μερτ Χακάν Γιαντάς, δημοσίευσε στα social media μια πανηγυρική φωτογραφία της ομάδας από τα αποδυτήρια, στέλνοντας μήνυμα περί... τιμής και υπεράσπισης του εμβλήματος, ρίχνοντας έτσι και άλλο «λάδι» στη φωτιά και στο εκρηκτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

«Αυτή η ομάδα είναι δυνατή και με τιμή. Δεν αφήσαμε κανέναν να συντρίψει το έμβλημα της Φενερμπαχτσε!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x