Τουρκία

Ασταμάτητος Μπακασέτας οδηγήσε την Τράμπζονσπορ σε μεγάλο διπλό επί της Γκαζιαντέπ!

Με τον Τάσο Μπακασέτα να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό ματς, η Τράμπζονσπορ πέρασε «αέρας» από την έδρα της Γκαζιαντέπ, επικρατώντας με το τελικό 3-1 για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Τουρκίας πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (10/12) η Τράμπζονσπορ , φεύγοντας με σημαντικό διπλό από την έδρα της Γκαζιαντέπ (1-3) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super Lig.

Εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα της Τραπεζούντας ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό ματς, μετά από εκείνο της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Κορούμ για το Κύπελλο Τουρκίας!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας έκανε το 2-0 στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής, και ενώ νωρίτερα, στο 48', ο Τρεζεγκέ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος φορ έκανε το 3-0 στο 76', με τους γηπεδούχους να μειώνουν τέσσερα λεπτά αργότερα για το τελικό σκορ. Όσον αφορά τους Κουρμπέλη και Φούντα, έμειναν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν.



Με τη νίκη αυτή, η Τράμπζονσπορ έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο αγώνων, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 26 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x