Τουρκία

Γκεντς: «Η Σακάριασπορ θα δώσει φιλικό με τον Παναθηναϊκό»

Ρεπορτάζ στην Τουρκία παραθέτει δηλώσεις του προέδρου της η Σακάριασπορ, Τσουμούρ Γκεντς, σύμφωνα με τις οποίες θα γίνει φιλικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην Τουρκία, αποκάλυψε με δηλώσεις που σήμερα (26/05) στα τουρκικά ΜΜΕ ο πρόεδρος Σακάριασπορ, Τσουμούρ Γκεντς…

«Προσπαθούμε να κλείσουμε έναν φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Έγινε επικοινωνία με τους συλλόγους. Εδώ θα παίξουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να γίνει στην αρχή της σεζόν. Μετά θέλουν να ,μας φιλοξενήσουν και αυτοί στην έδρα τους. Θα ήταν ωραίο να δώσουμε ένα εκτός έδρας αγώνα στην Ελλάδα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «ισχυρού άνδρα» της τουρκικής ομάδας.

Η Σακάριασπορ κατάφερε να κερδίσει φέτος το εισιτήριο της ανόδου για την δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας ενώ αγωνίζεται σε καινούργιο στάδιο, που εδρεύει στο Ανταπαζάρι.

Ο δε Παναθηναϊκός εχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό του ως προς την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, που προφανώς περιλαμβάνει και την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x