Τουρκία

«Πολύ κοντά στο να αναλάβει την Μπεσίκτας ο Ιγκόρ Τούντορ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας!

Την επόμενη προπονητική του στέγη φαίνεται πως βρήκε στην Τουρκία ο Ιγκόρ Τούντορ, τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ!

Σύμφωνα με το έγκυρο κροατικό Μέσο, «Germanijak», ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας, ώστε να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή!

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, μπορεί από τη διοίκηση των «αετών» να μην επιβεβαιώνεται τίποτα, ωστόσο, το γεγονός πως έχουν ήδη ανακοινωθεί οι προσθήκες των Χάρι Βούκας και Τόνι Μόντριτς στο τεχνικό τιμ των Τούρκων, οι οποίοι είναι επί σειρά ετών άμεση συνεργάτες του Τούντορ, δείχνει πολλά!

Να θυμίσουμε πως μόλις πριν από δύο ημέρες, η Μπεσίκτας ανακοίνωσε τον προβιβασμό του Μπουράκ Γιλμάζ για τη θέση του προπονητή, μετά και την απομάκρυνση του Σενιόλ Γκιουνές, ωστόσο, κατά πως φαίνεται, η διοίκηση του συλλόγου θα προχωρήσει σε μια έμπειρη λύση, με τον Γιλμάζ να επιστρέφει στο πόστο που είχε μέχρι πρότινος, αυτό του βοηθού προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x