Τουρκία

Ο Ικάρντι τραγούδησε στα τούρκικα στη φιέστα πρωταθλήματος της Γαλατάσαραϊ!

Ο Μάουρο Ικάρντι έκλεψε την παράσταση στη φιέστα της Γαλατάσαραϊ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στα τούρκικα!

Σήκωσε ξανά πρωτάθλημα και το πανηγύρισε με εναλλακτικό τρόπο ο Μάουρο Ικάρντι! Ο Αργεντινός στράικερ μπορεί να βρίσκεται λιγότερο από έναν χρόνο στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ όμως δεν δίστασε να δείξει το δέσιμο του με τη χώρα και την ομάδα, προχωρώντας σε έναν ασυνήθιστο πανηγυρισμό!

Συγκεκριμένα ο 30χρονος επιθετικός κατά τη διάρκεια της φιέστας του 24ου πρωταθλήματος της «τσιμπόμ» έκανε την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις κόρες του και με αμφίεση... ράπερ και αφού αποθεώθηκε, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει στα τούρκικα μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια της χώρας Σιμγκέ, προκαλώντας την έκπληξη όλων στο «Αλί Σαμί Γεν».

Θυμίζουμε ότι ο Ικάρντι ήταν ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών για τη Γαλατά τη φετινή σεζόν αφού σε 26 ματς σκόραρε 23 τέρματα και μοίρασε οκτώ ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x