Τουρκία

Οδυνηρός αποκλεισμός με δύο γκολ στις καθυστερήσεις για… Μπακασέτα, Σιώπη!

Παρότι ο Μπακασέτας ισοφάρισε σε 2-2 στο 82’, η Τράμπζονσπορ… λύγισε στις καθυστερήσεις όπου δέχτηκε δύο γκολ από την ψυχωμένη Καϊσέρισπορ και έμεινε εκτός τελικού του Κυπέλλου Τουρκίας (4-2).

Άγγιξε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, αλλά λύγισε η Τράμπζονσπορ! Παρότι ο Τάσος Μπακασέτας ισοφάρισε σε 2-2 στο 82’ και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του (η οποία είχε επικρατήσει 1-0 στον πρώτο ημιτελικό), είδε την Καϊσέρισπορ να κάνει ψυχωμένο… come back και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, επικράτησε 4-2 και έφυγε για τον τελικό όπου θα περιμένει μία εκ των Αλάνιασπορ ή Σίβασπορ (1-2).

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την παρέα των Μπακασέτα, Σιώπη που μόλις στο 3ο λεπτό είδαν τον Νουακέμε να ανοίγει το σκορ με πέναλτι και να δίνει προβάδισμα… πρόκρισης στους φιλοξενούμενους, που το κράτησαν και μάλιστα άνετα ως την ανάπαυλα. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο.

Διότι η Καϊσέρισπορ μπήκε με ορμή, ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση και την έσπρωξε σε ένα μεγάλο… έπος. Πρώτα ο Μπασάν στο 48’ έφερε το σκορ στα ίσα, για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Χοσεϊνί, το όνομα του οποίου είχε παίξει παλιότερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, να φέρει τούμπα το ματς.

Παρόλα αυτά, ο Μπακασέτας βγήκε μπροστά και στο 82’ ισοφάρισε σε 2-2, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της Τράμπζονσπορ.



Το γκολ αυτό, όμως, φάνηκε να κάνει… καλό στους γηπεδούχους, σαν να τους πεισμώνει, που με τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Μάμε Τιάμ, έγραψαν το 3-2 στο 90’+1’, που ήταν και σκορ παράτασης. Το ματς όμως είχε ακόμη δρόμο αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Μπασάν σκόραρε εκ νέου, κάνοντας το 4-2 και βάζοντας «φωτιά» στο «Καντίρ Χας Στάντιουμ», με παίκτες και κόσμο να γίνονται ένα κουβάρι για την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x