Τουρκία

«Φωτογράφισε» μεταγραφή Μπακασέτα ο προπονητής Τραμπζονσπόρ!

Αποθέωσε Μπακασέτα ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, ενώ δεν διέψευσε τα περί μεταγραφής του Έλληνα άσου, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και Παναθηναϊκό.

Τον λόγο για τον οποίο δεν είναι βασικός ο Τάσος Μπακασέτας (ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό) στο ματς της Τραμπζονσπόρ με τη Γαλατάσαραϊ θέλησε να εξηγήσει ο Αμπντουλάχ Αβτσί, έπειτα από ερώτηση για το μέλλον του.

«Υπάρχει μία κατάσταση σχετικά με τη μεταγραφή του, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση ο σύλλογος, δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα», είπε αρχικά ο 60χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Ο Μπακασέτας ήταν τραυματίας την περασμένη εβδομάδα. Έπαιξε με πόνο στο γόνατο για τρεις εβδομάδες. Είχαμε ένα μίτινγκ χτες. Είπε ότι ήθελε να δει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχει προπονηθεί δύο ημέρες με την ομάδα. Θα χρησιμοποιήσουμε τον Μπακασέτα ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Είναι σημαντικός ο παίκτης να θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, είναι τέτοιος χαρακτήρας. Ο Μπακασέτας έπαιξε σε 122 αγώνες, τους 100 μαζί μου. Ζήσαμε πολύ ωραία συναισθήματα. Ελπίζω ότι θα είναι ένας αγώνας, ο οποίος θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x