Τουρκία

Αντιδράσεις από οπαδούς της Μπεσίκτας για δημοσίευση του Ροζιέ που θυμίζει το 8-0 από τη Λίβερπουλ!

Μια δημοσίευση του Βαλεντέν Ροζιέ εκνεύρισε τους οπαδούς της Μπεσίκτας, καθώς τους θύμισε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλουν να θυμούνται...

Η χρονιά έχει μπει κάπως περίεργα για την Μπεσίκτας, με τη σοκαριστική, εντός έδρας ήττα με ανατροπή από τη Λουγκάνο για το Conference League να φέρνει αλλαγή προπονητή και... εκλογές στον σύλλογο!

Μία ήττα η οποία ήρθε μετά και την αποβολή του Βαλεντέν Ροζιέ, που άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του στο 61' και εν συνεχεία την είδε να δέχεται τρία τέρματα από το 81ο λεπτό και μετά, για να χάσει εντέλει 3-2.

Ο Γάλλος μπακ πήρε βαριά το αποτέλεσμα και αντέδρασε σβήνοντας όλες τις δημοσιεύσεις από το προφίλ του στο Instagram, ωστόσο το πρώτο του post έκτοτε έφερε νέες μουρμούρες από τους φίλους του συλλόγου!

Βλέπετε, ο 27χρονος μπακ φιγουράρει στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους του να φορά ένα τζάκετ με δύο τεράστιους αριθμούς, το οκτώ και το μηδέν.

Κάτι που θύμισε στους οπαδούς της Μπεσίκτας το ταπεινωτικό 8-0 από τη Λίβερπουλ για το Champions League το 2007!

Ένα αποτέλεσμα που αποτελούσε για χρόνια ρεκόρ στον θεσμό, μέχρι να το ισοφαρίσει η Ρεάλ Μαδρίτης σε ματς με τη Μάλμε το 2015.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x